THEriksen.com Relansert

For å feire at det snart er et år siden THEriksen.com først ble lansert, har siden fått en ansiktsløftning av dimensjoner. Dette skal gjøre siden lettere og mer brukervennlig for alle, samt at den skal se bedre ut, være mer attraktiv og ikke minst skal den være såpass fremtidsrettet at den ikke trenger en ny relansering på en god stund.

Siden slik den er nå er basert på WordPress, og fungerer etter sigende særdeles bra, til tross for noen småting hist og her. Siden er altså ikke helt ferdig, men det er bare småpirk som gjenstår før alt er komplett. Med andre ord vil du antakelig ikke merke store forandringer, og heller antakelig aldri kunne være helt sikker på når siden er ferdig. Det kan alltid dukke opp noe nytt eller forsvinne noe gammelt.
I tillegg legger du kanskje merke til at jeg har opprettet et fotogalleri. Dette har en tid vært aktivt for personer som har hatt interesse av å se det, og folk som bare har snublet over det. Nå er det gjort allment og lettere tilgjengelig for alle, og galleriet er vel alltid vært en titt om man har litt dødtid man ønsker å slå ihjel. Ting er gjennomført og THEriksen.com håper du er fornøyd med det du ser. Takk for oppmerksomheten!

RSS Kommentarer

Legg inn en kommentar