Det hele begynte da Tor Håkon fikk toppkarakter på en norsktentamen, da han skrev om mobiltelefoner og hvor utrolig irriterende de kan være. Etter dette fant han ut at han kanskje skulle forsøke å skrive litt mer litt oftere. Det resulterte etter hvert i et enormt tårn papir og deformerte hender. Spesielt hardt gikk det ut over den høyre langfingeren som fortsatt er preget av en kul på det ytterste leddet.

Tor Håkon bestemte seg for å arkivere på Internett. Dette nymotens mediet. En av hans gode venner tipset ham om en spesiell side på Internett som tillot en brukervennlighet av en annen verden. En slags blogging. I 2003 var bloggingen nettopp slått an i Norge og Tor Håkon hang seg på som et fordervet motevrak uten egne meninger og egen identitet. Siden det har mye skjedd. Siden var svart og jævlig og av hensyn til personer som ikke har sett den har vi besluttet å ikke legge ved noe skjermskudd av hvordan den så ut.

Etter mangfoldige klager på at folks øyne begynte å renne mens de leste Tor Håkons små tekster, ikke fordi de lo så de gråt eller gråt av sinne eller var lei seg, men fordi øynene ble så tørre og såre at man like gjerne kunne gnidd dem med sandpapir, bestemte han seg for å endre både farger, skrifttype og det som ellers hører et design til, og resultatet ble nok engang forholdsvis jævlig, men i det minste var det bedre enn hva man tidligere hadde sett. Halvannet år etter dette igjen var domenet THEriksen.com klart og designet kan sees på bildet under, altså fortsatt i samme jævlige Tor Håkon-stil.

4. mars 2007 ble dog en milepæl for THEriksen.com, da denne siden ble relansert. Systemet var nytt, intuitivt, lekkert, velfungerende, effektivt og hadde støtte for RSS og kommentering. Ja, til og med RSS for kommentarer. Det var heftige saker den gang.

2
THEriksen.com 2003 – 2004.

RSS Kommentarer

Legg inn en kommentar