photo

Tor Håkon Eriksen begynte med fotografi høsten 2006 og har holdt det gående siden. Klart, det er ikke så lenge, men det er ikke alltid erfaring er det mest sentrale en må tenke på ved en fotograf. Kreativitet, portefølje, innsatsvilje, et øye for motiver og generell bildekvalitet. Grunnlaget for denne hobbyen var det onkelen, fetteren og tanta som sto for. Onkelen, Tomas, er en gjenganger hos flere importører i landet og har bedrevet fotografi omtrent siden før filmen ble oppfunnet. Fetteren, Magnus, har vunnet førstepremiene på fotokursene til den meget kjente fotografen Morten Krogvold, og tanta, Sissel, har vunnet Registreringsprisen i tilsvarende kurs etter å ha tatt bilder av omtrent alle husene som er å finne i det vesle tettstedet Vågå. Prisen har aldri vært utdelt verken før eller siden.

Fotografen benytter seg for tiden av følgende utstyr:
Nikon D80 kamerahus
Sigma 10-20mm F/4-5.6 EX DC HSM
Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 18-200 F/3,5-5,6G IF-ED
Nikon Nikkor AF 50mm f/1.8D
Nikon ML-L3 fjernutløser
Lowepro Rezo TLZ 20 kameraveske
Lowepro Lens Case 1 objektivtaske
Manfrotto 715B kamerastativ
Hoya Pro1D CIRCULAR PL 72mm polariseringsfilter
SanDisk Extreme III 2Gb minnekort
Lexar Platinum SD 40x 1Gb minnekort
Lexar SD 2Gb minnekort
Canon Digital IXUS 850 IS kompaktkamera

Om fotografiene:
De aller fleste fotografiene på denne siden har fotografen tatt i sitt nærmiljø omkring den vesle byen Ski i Akershus. Mange kjenner kanskje igjen flere motiver. Fotografen er stadig på jakt etter nye motiver og reiser så ofte han har mulighet for. En reiselogg vil med tiden opprettes på fotografens hjemmeside, men dette er kun i planleggingsfasene. Fotografen har solgt flere fotografier siden oppstarten og disse er blitt benyttet med stor suksess i medierettede formål.

Kjøpe et bilde?
Rettighetene til alle fotografiene på siden er til salgs. Prisen fastsettes utifra gjeldene frilanssatsene utarbeidet av Norsk Journalistlag. Frivillige og ikke-kommersielle organisasjoner, foreninger og foretak er her et unntak, og mange av disse kan få fotografier til svært nedsatt pris, dette gjelder også familier som ønsker å henge fotografier på veggene sine. Fotografier kan sees på THEriksen.com/gallery. Kjøpte versjoner leveres i betydelig større oppløsning enn de lavoppløselige som kan sees i fotogalleriet. Dersom du er interessert i å kjøpe et fotografi, kan fotografen kontaktes på e-post her.

RSS Kommentarer

Legg inn en kommentar